wtorek, 31 październik 2017 22:12

Piątka chętna na stanowisko wiceprezesa POT

Napisane przez MG

Pięcioro kandydatów zgłosiło się do konkursu na stanowisko wiceprezesa Polskiej Organizacji Turystycznej ogłoszony przez prezesa POT, Roberta Andrzejczyka 12 października.

Kandydatów będzie oceniała komisja rekrutacyjna w składzie:
Robert Rajczyk (przewodniczący)
Alicja Grabowska (członek)
Patryk Antonik (członek).

Przypomnijmy, że od odejścia Bartłomieja Walasa wiosną tego roku Polska Organizacja Turystyczna nie ma wiceprezesa. Dwukrotnie konkursy na to stanowisko ogłaszał poprzedni prezes, dwukrotnie nie wyłaniano zwycięzcy, choć raz znane było nazwisko faworyta.

Zapisz się na newsletter!

Wypełnij formularz - bądź na bieżąco

Codziennie aktualne informacje i fachowe wiadomości z branży turystycznej

Wypełnij formularz *Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, podanych w niniejszym formularzu, w celu wysyłania mi newslettera. Zostałem poinformowany / zostałam poinformowana, że tak wyrażoną zgodę mogę wycofać w dowolnym momencie, a jej wycofanie jest równie łatwe, jak jej wyrażenie.

*Wyrażam zgodę na przetwarzanie mojego adresu e-mail w celu otrzymywania wiadomości marketingowych. Zostałem poinformowany / zostałam poinformowana, że tak wyrażoną zgodę mogę wycofać w dowolnym momencie, a jej wycofanie jest równie łatwe, jak jej wyrażenie.