Zmiany w hotelach Radisson w Warszawie

Nowymi osobami, które dołączyły do struktur sieci Radisson w Warszawie są Iwona Głuchowska – nowa dyrektor sprzedaży i marketingu na Warszawę oraz Michał Lebdowicz – nowy dyrektor operacyjny hotelu Radisson Blu Sobieski.
Iwona Głuchowska – Cluster Director of Sales & Marketing. W maju tego roku Iwona Głuchowska dołączyła do struktury clustrowej Radisson Hotel Group w Warszawie na stanowisku dyrektora sprzedaży i marketingu na Warszawę. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywała w największych międzynarodowych sieciach hotelarskich, zaczynając od Starwood Hotels & Resorts od stanowiska w dziale organizacji wydarzeń i konferencji, później awansując w strukturach sieci na stanowisko Key Account Managera w sprzedaży aktywnej. Kolejnym wyzwaniem zawodowym była praca w strukturach sprzedaży centralnej Orbis, oraz Scandic AG jako dyrektor sprzedaży na Polskę, kolejno Airport Hotel Okęcie również na stanowisku dyrektora sprzedaży.
Przez ostatnie lata pracowała dla sieci IHG zarządzając działem sprzedaży Holiday Inn Warsaw City Centre oraz równolegle jako Cluster Director of Sales MICE & Leisure Market. W pracy kieruje się zbudowanym przez lata profesjonalizmie, wysokich standardach we współpracy zarówno z pracownikami jak i gośćmi i dewizą promowaną przez Radisson.

Michał Lebdowicz – dyrektor operacyjny hotelu Radisson Blu Sobieski, Warszawa z 22 letnim karierę w gastronomi w krakowskiej restauracji Wentzl. Po ukończeniu studiów wyjechał do Wielkiej Brytanii, gdzie większość czasu pracował w restauracji w Manchesterze prowadzonej przez jednego z najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni, posiadającym 2 gwiazdki Michelin – Michealem Caines. To właśnie te doświadczenie ukształtowało go i ogromnie rozwinęło zawodowo. Następnie rozpoczął pracę w hotelarstwie pracując w Liverpoolu i Manchesterze, gdzie awansował na stanowisko dyrektora operacyjnego w Richmond hotel oraz dyrektora operacyjnego pionu Food & Beverage w hotelu Pendelum połączonym z jednym z największych centrów konferencyjnych w północnej Anglii – Manchester Conference Center. Po powrocie do Polski nawiązał współpracę z IHG obejmując stanowisko dyrektora food & beverage w Holiday Inn City Center w Warszawie.
Radisson Hotel Group rozszerza swoją obecność na Wybrzeżu Bałtyckim
POWIĄZANE WPISY
16 grudnia 2025
PLL LOT ogłaszają nabór do 4. edycji Konkursu na Najlepszą Pracę Dyplomową
PLL LOT zapraszają studentów do udziału w 4. edycji Konkursu na Najlepszą Pracę…
0 Komentarzy2 Minuty
16 grudnia 2025
Wystartował program Future Professionals dla młodych talentów branży MICE
Wystartował program mentoringowy Future Professionals dla młodych talentów branży MICE. W…
0 Komentarzy2 Minuty
16 grudnia 2025
Rankomat: Większość Polaków przywita Nowy Rok w domowym gronie
Większość Polaków planuje powitać Nowy Rok w domowym zaciszu – wynika z badania…
0 Komentarzy3 Minuty
15 grudnia 2025
Polscy turyści na drugim miejscu na Słowacji
Na konferencji prasowej w Warszawie przedstawiciele Slovakia Travel i Tatry Mountain…
0 Komentarzy2 Minuty
15 grudnia 2025
IGHP: listopad 2025 z lepszymi wynikami niż rok temu
Wyniki hoteli w listopadzie 2025 roku były wyższe niż w analogicznym okresie ubiegłego…
0 Komentarzy4 Minuty
15 grudnia 2025
Travelist: Wysokie zainteresowanie feriami 2026. Ceny nieznacznie wzrosły
Rynek wyjazdów na ferie zimowe 2026 pozostaje stabilny – wynika z analizy Travelist.pl.…
0 Komentarzy4 Minuty
15 grudnia 2025
Ryanair przedstawia najpopularniejsze kierunki Polaków w okresie świątecznym
W okresie świąteczno-noworocznym Polacy najchętniej wybierają Włochy, Hiszpanię i Maltę,…
0 Komentarzy3 Minuty
12 grudnia 2025
Polacy wskazali najlepsze ośrodki narciarskie w kraju. Za nami pierwsza edycja rankingu Triverna.pl
Zimowy sezon w Polsce dopiero się rozpoczyna, a krajowe stoki już przyciągają narciarzy i…
0 Komentarzy2 Minuty
11 grudnia 2025
POWER podsumowuje branżę MICE w 2025: relacje ważniejsze niż efekty specjalne
Agencja POWER podsumowała działalność w mijającym roku i przedstawiła prognozy na 2026.…
0 Komentarzy2 Minuty










