Reklama

Reklama

Reklama

Aby uczcić Światowy Dzień Turystyki Euromonitor International opublikował dane dotyczące przyszłości branży. Wynika z nich, że dobre czasy dla turystycznego…
Łowione w Bałtyku, marynowane śledzie tak smaczne, że sam kanclerz Otto von Bismarck zgodził się, by „ochrzcić” je jego nazwiskiem…
środa, 26 wrzesień 2018 14:27

Turcja docenia polski rynek

Turcja znów jest na podium wśród miejsc najchętniej odwiedzanych przez Polaków. W tym roku kraj ten bił prawdziwe rekordy zainteresowania,…
Stubaier Gletscher kusi obecnością śniegu od października do czerwca, szybką i komfortową kolejką 3S Eisgratbahn oraz licznymi wydarzeniami: treningami w…
wtorek, 25 wrzesień 2018 08:18

Czeczelnik – między Odessą, a Winnicą

Polacy podróżując po Ukrainie chętnie odwiedzają miejscowości przypominające o potędze dawnej Rzeczpospolitej. Nie ograniczają się, jak jeszcze kilka lat temu…
poniedziałek, 24 wrzesień 2018 17:12

Cztery godziny z "Dźwiękami muzyki"

Do wypełnionymi turystami autobusu stojącego na placu Mirabellplatz wpada przebrana w strój ludowy przewodniczka i zaczyna śpiewać jeden z przebojów…
poniedziałek, 24 wrzesień 2018 13:04

Izrael zaprasza na Festiwal Joga Arava 2018

Spotkanie Miłośników Jogi – Festiwal Joga Arava odbędzie się w dniach 1-3 listopada na Pustyni Arava na południu Izraela. W…
poniedziałek, 24 wrzesień 2018 12:19

W Mołdawii rozmawiano o turystyce winnej

W dniach 5-7 września w Mołdawii odbyła się 3. Międzynarodowa Konferencja nt. Turystyki Winnej (UNWTO Global Conference on Wine Tourism)…
Rynek chiński to 1,4 mld potencjalnych klientów, ale jak do nich dotrzeć? Odpowiedzi na to pytanie dostarczą eksperci konferencji m2C…
Dodatkowe środki udostępnione przez Federalne Ministerstwo Gospodarki i Energii umożliwią Niemieckiej Centrali Turystyki (DZT) realizację nowych projektów, mających na celu…
czwartek, 20 wrzesień 2018 08:47

Dzień otwartych piwnic tokajskich na Słowacji

W najbliższą sobotę w słowackim regionie tokajskim odbędzie się kolejna edycja Dnia otwartych piwnic.
Przy górnej stacji kolejki gondolowej na Spiskiej Magurze, w miejscu, gdzie o każdej porze panuje największy ruch powstaje nowa restauracja.
Newsletter
Zapisz się na newsletter!

Wypełnij formularz - bądź na bieżąco

Codziennie aktualne informacje i fachowe wiadomości z branży turystycznej



Wypełnij formularz *Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, podanych w niniejszym formularzu, w celu wysyłania mi newslettera. Zostałem poinformowany / zostałam poinformowana, że tak wyrażoną zgodę mogę wycofać w dowolnym momencie, a jej wycofanie jest równie łatwe, jak jej wyrażenie.

*Wyrażam zgodę na przetwarzanie mojego adresu e-mail w celu otrzymywania wiadomości marketingowych. Zostałem poinformowany / zostałam poinformowana, że tak wyrażoną zgodę mogę wycofać w dowolnym momencie, a jej wycofanie jest równie łatwe, jak jej wyrażenie.