Co ma piernik do turystyki?
Jednym z gości III Forum Promocji Turystycznej będzie Andrzej Olszewski, twórca Żywego Muzeum Piernika. Opowie o tym, jak stworzyć produkt, który sam w sobie stanowi promocję dla miasta.
Czytaj więcej...
Promocja turystyki - co poszło źle
Trudno dziś uwierzyć w to, że na początku wieku na naszych rozwiązaniach w zarządzaniu promocją turystyczną wzorowały się inne kraje. Co poszło nie tak - dowiemy się na III Forum Promocji Turystycznej
Czytaj więcej...
Wiceprezydent Wrocławia na Forum
Magdalena Piasecka, wiceprezydent Wrocławia będzie gościem III Forum Promocji Turystycznej, które odbędzie 19 kwietnia we Wrocławiu.
Czytaj więcej...
Warszawa czarterem z Radomia
Prezes PPL powiedział, że Lotnisko w Radomiu rekomendowane jako komplementarne dla Lotniska Chopina – podała PAP.
Czytaj więcej...
Naprawa zarządzania promocją
archiwum prywatne Ile wiemy o tym, na czym polega system zarządzania promocją turystyczną? Jakich reform oczekuje środowisko? I jak wyglądają propozycje zmian, opracowane przez Wojciecha Fedyka?
Czytaj więcej...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Co ma piernik do turystyki?
  • Promocja turystyki - co poszło źle
  • Wiceprezydent Wrocławia na Forum
  • Warszawa czarterem z Radomia
  • Naprawa zarządzania promocją

Reklama

Reklama

piątek, 20 kwiecień 2018 19:29

Sukces III Forum Promocji Turystycznej

Pierwsze konsultacje w sprawie nowej ustawy o POT – w maju i czerwcu: tego między innymi dowiedzieli się uczestniczy III Forum Promocji Turystycznej, które odbyło się w czwartek we Wrocławiu.

W porównaniu z ubiegłym sezonem, sprzedaż oferty tureckiej w biurach podróży wzrosła o 277,9 proc., zaś tunezyjskiej – o 486,4 proc.

środa, 18 kwiecień 2018 11:19

SOIT o bezpieczeństwie wyjazdów

Stowarzyszenie Organizatorów Incentive Travel zostało zaproszone na konferencję Business Travel Day 2018 Siemens. To cykliczne wydarzenie organizowane przez firmę Siemens dla swoich pracowników.

Thomas Cook, do którego w Polsce należy Neckermann Podróże, przedstawia swoją najnowszą markę hoteli - Cook’s Club. Pierwszy hotel nowej marki - Cook's Club Crete zostanie otwarty w czerwcu tego roku na Krecie.

środa, 18 kwiecień 2018 10:42

„Wrocławiowi dobrze nad Odrą”

Spacerując po Wrocławiu, trudno nie zauważyć, że miasto leży nad wodą. Nad Odrą, nad jej dopływami, nad kanałem. I, co jest rzadkością w Polsce, Wrocław potrafi żyć nad rzeką i z rzeką.

wtorek, 17 kwiecień 2018 20:40

IGHP zaprasza na dodatkowe szkolenia z RODO

Do wejścia w życie RODO zostało sześć tygodni. W odpowiedzi na liczne prośby hotelarzy Izba Gospodarcza Hotelarstwa Polskiego przedłuża kampanię edukacyjną na temat nowych przepisów o ochronie danych osobowych i organizuje dwa dodatkowe terminy szkoleń w Warszawie (8 maja) oraz w Krakowie (9 maja).

wtorek, 17 kwiecień 2018 20:25

Wiosenne nowości w Polregio

Nowe bilety na „majówkę”, nowe mundury, modernizacja taboru, rozbudowa kanałów sprzedaży – Polregio efektownie wchodzi w sezon wiosenny.

Przychody Enter Air w 2017 roku wzrosły o 17,8 proc. do 954,9 mln zł z 810,4 mln zł w 2016 roku.

wtorek, 17 kwiecień 2018 19:52

IGHP coraz mocniejsza

Od początku roku do Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego przystąpiło prawie 50 nowych członków. Obecnie w IGHP jest zrzeszonych ponad 300 hoteli, co daje 35 tysięcy pokoi. Izba jest aktualnie największą organizacją hotelarzy w Polsce.

wtorek, 17 kwiecień 2018 19:40

Przewozy Regionalne coraz nowocześniejsze

Spółka Przewozy Regionalne podpisała umowę z S&T Services Polska sp. z o.o. na dostawę i wdrożenie zintegrowanego systemu informatycznego ERP „INFOR LN”, przeznaczonego do wspomagania zarządzania przedsiębiorstwem.

Na Cyprze i na Malcie w ubiegłym tygodniu donotowano znacznie wyższe ceny niż w ubiegłym roku - o średnio 236 i 251 złotych.

poniedziałek, 16 kwiecień 2018 18:30

Co ma piernik do turystyki?

Jednym z gości III Forum Promocji Turystycznej będzie Andrzej Olszewski, twórca Żywego Muzeum Piernika. Opowie o tym, jak stworzyć produkt, który sam w sobie stanowi promocję dla miasta.

Strona 1 z 295